Selecteer een pagina

ZZP vrachtwagenchauffeur gezocht

Focus op transport

Wij verzorgen administratie en acquisitie

Hoge kortingen

Op brandstof, verzekeringen, materiaal etc.

Advies bij investering

Of bij bijvoorbeeld de lease van een vrachtauto

Als vrachtwagenchauffeur én als ZZP’er aan de slag, zonder dat u te maken krijgt met papierwerk en ander administratieve bijkomstigheden? Dan kunt u vrachtwagenchauffeur worden op ZZP-basis via Transportgroup De Merwede. Bij ons wordt er met regelmaat een vrachtwagenchauffeur die wil werken op ZZP-basis gezocht voor internationale ritten, maar ook voor binnenlandse ritten is meer dan voldoende plek. Onze focus ligt op ferrytransport, containertransport, koelvriestransport en huiftrailertransport. Het rijden is het enige waar u als zelfstandige rijder op hoeft te focussen. De rest, zoals acquisitie en administratie, verzorgen wij.

Vrachtwagenchauffeur gezocht die op ZZP-basis wil werken

Wilt u vrachtwagenchauffeur op ZZP-basis wil worden komt daar vaak meer bij kijken dan enkel rijden. Wilt u de weg op, maar houdt al het extra papierwerk u tegen? Twijfel niet langer, want bij Transportgroup De Merwede wordt altijd wel een vrachtwagenchauffeur gezocht die op ZZP-basis wil werken. Er worden namelijk regionale, nationale en internationale ritten gereden door vrachtwagenchauffeurs die op ZZP-basis voor ons rijden. Het rijden als zelfstandig ondernemer bij Transportgroup De Merwede brengt diverse voordelen met zich mee. Zo mag u hoge kortingen verwachten op onderhoud, materiaal, verzekeringen en brandstof. Daarnaast heeft u zelf geen kosten voor software, drukwerk, computers en kantoorbenodigdheden. Zelfs het afhandelen van eventuele schades kunt u aan ons overlaten. U heeft nergens omkijken naar, behalve naar de weg natuurlijk!

Wanneer er een vrachtwagenchauffeur op ZZP-basis gezocht wordt, komt u dan langs?

Vrachtwagenchauffeur op ZZP-basis worden en aan de slag wanneer dat u uitkomt? Wij zullen voor u klaarstaan met de nodige begeleiding en ondersteuning. Vindt u het na het lezen van alle voordelen tijd voor een eerste kennismaking? Dat kan geheel vrijblijvend. U kunt een afspraak maken voor een gesprek, waarin wij u meer kunnen vertellen over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Natuurlijk kunt u voor meer informatie of advies ook altijd contact met ons opnemen. Stuur dan een mail naar info@demerwede.com of bel naar +31 (0)184 419 177.

Zelfstandig chauffeur worden?

Meld je nu aan of stel ons een vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden om zelfstandig chauffeur te worden.