Selecteer een pagina

Focus op transport

Wij verzorgen administratie en acquisitie

Hoge kortingen

Op brandstof, verzekeringen, materiaal etc.

Advies bij investering

Of bij bijvoorbeeld de lease van een vrachtauto

Als zelfstandige chauffeur bij Transportgroup De Merwede kunt u veel zelf bepalen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit ritten in binnenland of langere ritten naar het buitenland. U kunt kiezen uit vier verschillende transportritten en u mag aan de slag op ZZP-basis. Daarnaast komen er geen administratieve taken bij of acquisities wanneer u voor ons komt werken. Dit klinkt toch als het perfecte plaatje? Er wordt bij ons altijd gezocht naar een zelfstandige chauffeur, dus plan snel een kennismakingsgesprek en wie weet zien we u snel!

Voordelen van werken als zelfstandig chauffeur

Laat u niet tegenhouden om als zelfstandig vrachtwagenchauffeur te gaan werken. Er zijn namelijk mogelijkheden om dit te doen zonder te maken te krijgen met alle nare bijkomstigheden zoals administratieve taken. Als transportbedrijf werken wij uitsluitend met eigen rijders en er worden door ons dus veel zelfstandige chauffeurs gezocht. Dit biedt diverse voordelen voor u als zelfstandig ondernemer op de weg. Zo verzorgen wij de administratieve werkzaamheden, de acquisitie en de juiste afhandeling van eventuele schades, wij bieden hoge kortingen op verzekeringen, diesel, materiaal en onderhoud, en we bieden alle nodige begeleiding en ondersteuning. U hoeft geen kosten te maken voor onder meer kantoorbenodigdheden, software en drukwerk. Wilt u als zelfstandig vrachtwagenchauffeur een vrachtwagen kopen of leasen? Dan zorgen wij voor een gedegen advisering.

Zelfstandige chauffeur gezocht bij De Merwede

Bij Transportgroup De Merwede wordt er altijd wel gezocht naar een zelfstandig vrachtwagenchauffeur. Wanneer u hier interesse in heeft, of meer informatie wilt over de mogelijkheden, dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Neem contact met ons op om zelfstandig vrachtwagenchauffeur te worden via +31 (0)184 419 177 of mail naar info@demerwede.com.

Zelfstandig chauffeur worden?

Meld je nu aan of stel ons een vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden om zelfstandig chauffeur te worden.