Selecteer een pagina

Zelfstandig transporteur gezocht

Focus op transport

Wij verzorgen administratie en acquisitie

Hoge kortingen

Op brandstof, verzekeringen, materiaal etc.

Advies bij investering

Of bij bijvoorbeeld de lease van een vrachtauto

Er wordt een zelfstandig transporteur gezocht en het liefst zou u zich direct aanmelden als kandidaat, maar er is iets dat u tegenhoudt. Zijn het de administratieve taken waar u mee te maken krijgt wanneer u als ZZP’er aan de slag wil gaan? Is het een gebrek aan kennis van administratie en acquisitie, of misschien wel de hoge kosten voor diesel waar u zelf voor opdraait? Iedere transporteur loopt tegen andere hindernissen aan en kiest er daarom voor om niet aan de slag te gaan als zelfstandig transporteur. Zonde, want u kunt ook als zelfstandige de weg op zónder al die hindernissen.

Bij Transportgroup De Merwede wordt een zelfstandig transporteur gezocht

Goed nieuws voor iedereen die nog twijfelt over het aan de slag gaan als zelfstandig transporteur. Bij Transportgroup De Merwede wordt een zelfstandig transporteur gezocht die als ZZP’er wil gaan rijden én die zich niet druk wil maken over alle bijkomende administratieve taken. Bij ons profiteert u van hoge kortingen op diesel, maar ook op verzekeringen, banden, onderhoud en meer. Wij zorgen voor de administratie, acquisitie en voor de afhandeling van schade. Bij ons kunt u aan de slag als zelfstandig transporteur en genieten van de vrijheid op de weg. Alle andere zaken nemen wij vakkundig uit handen.

De meest uiteenlopende ritten

Bij Transportgroup De Merwede ligt de focus op huiftrailertransport, koelvriestransport, ferrytransport en containertransport. Voor deze uiteenlopende ritten wordt er een zelfstandig transporteur gezocht. Zo kunt u bijvoorbeeld in een specifieke provincie gaan rijden, u kunt nationale ritten maken of kiezen voor de internationale transportritten. Kortom, wij bieden veel mogelijkheden én veel voordelen. Wij leggen u alle pluspunten graag voor tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ziet u het ook zitten? Bel dan naar +31 (0)184 419 177 of mail naar info@demerwede.com.

 

Zelfstandig chauffeur worden?

Meld je nu aan of stel ons een vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden om zelfstandig chauffeur te worden.