Selecteer een pagina

Zelfstandig ondernemer gezocht

Focus op transport

Wij verzorgen administratie en acquisitie

Hoge kortingen

Op brandstof, verzekeringen, materiaal etc.

Advies bij investering

Of bij bijvoorbeeld de lease van een vrachtauto

Er wordt een zelfstandig ondernemer gezocht in de transportbranche bij Transportgroup De Merwede. Maar, als ZZP’er moet u onder andere zelf factureren, een complete administratie opzetten en bijhouden, promotie maken en klanten werven. Dit is echter niet het geval wanneer u bij ons komt werken. U hoeft enkel de focus te leggen op het rijden en de weg, wij regelen voor u de rest. U kunt bij ons namelijk aan de slag als zelfstandig ondernemer in de transportbranche, zonder al het papierwerk dat bij zelfstandig werken komt kijken.

Zelfstandig ondernemer gezocht voor nationale en internationale ritten

Bij Transportgroup De Merwede wordt er altijd wel een zelfstandig ondernemer gezocht voor in de transportbranche. We hebben het dan over koelvriestransport, ferrytransport, huiftrailertransport en containertransport. Als onderneming hebben wij geen chauffeurs in dienst, maar wij hebben wel de ritten voor chauffeurs klaarliggen. U gaat zelfstandig de weg op en wij verzorgen de rest. Wanneer u de samenwerking met ons aangaat profiteert u tevens van diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld hoge kortingen op diesel.

Ga de samenwerking met ons aan

Wij werken uitsluitend met chauffeurs die werken op ZZP-basis. Dit betekent dat er door ons altijd naar een zelfstandig ondernemer gezocht wordt in plaats van naar een chauffeur voor in loondienst. U profiteert van de voordelen en wij nemen al het andere voor u uit handen. Het enige dat u nog hoeft te doen is rijden. Wilt u aan de slag als chauffeur en bent u de zelfstandige ondernemen die door Transportgroup De Merwede gezocht wordt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel dan naar +31 (0)184 419 177. of stuur een mail naar info@demerwede.com.

 

Zelfstandig chauffeur worden?

Meld je nu aan of stel ons een vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden om zelfstandig chauffeur te worden.