Selecteer een pagina

Focus op transport

Wij verzorgen administratie en acquisitie

Hoge kortingen

Op brandstof, verzekeringen, materiaal etc.

Advies bij investering

Of bij bijvoorbeeld de lease van een vrachtauto

Werken als chauffeur op ZZP-basis is een droom voor veel vrachtwagenchauffeurs. Hier komen alleen vaak administratieve taken bij kijken. Wanneer u wilt werken als zelfstandig chauffeur, maar geen papierwerk wilt doen, dan bent u bij Transportgroup De Merwede aan het juiste adres. U hoeft alleen maar te rijden, wij zorgen voor de rest.

Bij ons kunt u als vrachtwagenchauffeur op ZZP-basis aan de slag

U kunt bij Transportgroup De Merwede werken als chauffeur voor nationale en internationale ritten. Bij ons werkt u niet in dienst, maar u werkt op volledig zelfstandige basis. U bent dus van het ene op het andere moment zelfstandig ondernemer op de weg, onderweg voor nationale of internationale ritten. Het papierwerk en andere bijkomstigheden laat u aan ons over. Hierbij kunt u denken aan acquisitie, administratie en schadeafhandeling. Alles wat u hoeft te doen is als zelfstandig ondernemer gaan genieten van uw passie voor het rijden. Wij regelen de rest.

Wij bieden u eindeloos veel voordelen

Wilt u bij ons als zelfstandig vrachtwagenchauffeur komen werken? Dan profiteert u van veel voordelen. Hieronder vallen hoge kortingen op brandstof, materialen en onderhoud. Dit is slechts een voorbeeld. Tijdens een persoonlijk gesprek leggen wij u graag alle belangrijke voordelen voor. Bent u benieuwd naar wat u kunt verwachten wanneer u bij ons komt te werken als vrachtwagenchauffeur? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek of neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kan door te mailen naar info@demerwede.com of door te bellen naar +31 (0)184 419 177.

 

Zelfstandig chauffeur worden?

Meld je nu aan of stel ons een vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden om zelfstandig chauffeur te worden.