Selecteer een pagina

Vrachtwagenchauffeur Zuid-Holland

Focus op transport

Wij verzorgen administratie en acquisitie

Hoge kortingen

Op brandstof, verzekeringen, materiaal etc.

Advies bij investering

Of bij bijvoorbeeld de lease van een vrachtauto

Vrachtwagenchauffeur in Zuid-Holland worden op zelfstandige basis? Het kan wanneer u de samenwerking met Transportgroup De Merwede aangaat. Wij bieden chauffeurs de mogelijkheid om als ZZP’er aan de slag te gaan zonder te maken te krijgen met alle bijkomende administratieve zaken. Wij nemen u deze taken uit handen, zodat u nergens omkijken naar heeft. Binnen ons bedrijf wordt altijd naar een vrachtwagenchauffeur gezocht voor ritten in binnen- en buitenland. Vooral voor de binnenlandse ritten in Zuid-Holland wordt er een vrachtwagenchauffeur gezocht om zelfstandig de weg op te gaan. Bent u er klaar voor om als ZZP’er te gaan rijden? Ga dan met ons de samenwerking aan!

Vrachtwagenchauffeur gezocht in Zuid-Holland

Chauffeurs die als zelfstandig vrachtwagenchauffeur in Zuid-Holland rijden zonder begeleiding en ondersteuning, krijgen vaak te maken met veel bijkomende taken. Denk hierbij aan facturen, acquisitie, administratievoering en investeringen in onder meer computers, kantoorruimte en inrichting, software en promotie. Veel gedoe, zeker wanneer de passie bij het rijden ligt. Transportgroup De Merwede neemt al deze bijkomende zaken uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van uw passie voor het rijden in de vrachtwagen. Wij bieden mogelijkheden in containertransport, ferrytransport, huiftrailertransport en koelvriestransport, waardoor er altijd een transportvlak is dat bij uw interesse aansluit.

Zorgeloos aan de slag als vrachtwagenchauffeur in Zuid-Holland

Bij Transportgroup De Merwede wordt met grote regelmaat naar een vrachtwagenchauffeur in Zuid-Holland gezocht. Wilt u bij ons als zelfstandige rijder aan de slag? Dan bieden wij u tal van voordelen, waaronder interessante kortingen op brandstof, verzekeringen, materialen, banden en onderhoud. Wilt u zelf een vrachtwagen kopen of leasen? Dan verzorgen wij de advisering hierbij wanneer nodig. Rijdt u schade? Wij zorgen voor een goede afhandeling. Kortom, wij nemen u alle zorgen uit handen, terwijl u zelfstandig rijdt. Meer weten? Bel dan naar +31 (0)184 419 177 of stuur een mail naar info@demerwede.com. Wij zien u graag voor een persoonlijke kennismaking.

 

Zelfstandig chauffeur worden?

Meld je nu aan of stel ons een vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden om zelfstandig chauffeur te worden.