Selecteer een pagina

Focus op transport

Wij verzorgen administratie en acquisitie

Hoge kortingen

Op brandstof, verzekeringen, materiaal etc.

Advies bij investering

Of bij bijvoorbeeld de lease van een vrachtauto

Chauffeur worden op zelfstandige basis is een wens van velen, maar er komen verschillende factoren bij kijken. Zo bent u niet alleen maar aan het rijden, u moet ook de belastingen, factureringen en schadeafhandelingen zelf regelen. We begrijpen dat dit soms lastig kan zijn en daarom neemt Transportgroup De Merwede graag deze taken uit handen. Hierdoor hoeft u zich alleen nog maar op een ding te focussen en dat is het rijden. Dit maakt vrachtwagenchauffeur worden in eens een stuk aantrekkelijker, dus vraag naar de mogelijkheden!

Zelfstandig vrachtwagenchauffeur worden bij De Merwede

Transportgroup De Merwede biedt voor u dé oplossing voor alle administratieve bijkomstigheden, wanneer u chauffeur wilt worden. Wij bieden mogelijkheden op het gebied van huiftrailer-, koelvries-, ferry- en containertransport in zowel het binnenland als het buitenland. Hierdoor heeft u genoeg afwisseling, dus eentonig zal het zeker niet worden! Als u bij ons vrachtwagenchauffeur wilt worden, hoeft u alleen maar de weg op en wij verzorgen de rest. Zo blijft het leuk om zelfstandig chauffeur te zijn.

Plan een kennismakingsgesprek om chauffeur te worden

Wilt u vrachtwagenchauffeur worden, maar voelt u niet veel voor het voeren van administratie en alle andere bijkomende taken die verwacht worden van een eigen rijder? Ontdek dan de voordelen van zelfstandig rijden voor Transportgroup De Merwede. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)184 419 177 of stuur een mail naar info@demerwede.com. Wij maken dan graag een afspraak met u voor een persoonlijke kennismaking.

Zelfstandig chauffeur worden?

Meld je nu aan of stel ons een vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden om zelfstandig chauffeur te worden.