Selecteer een pagina

Vrachtwagenchauffeur nationaal

Focus op transport

Wij verzorgen administratie en acquisitie

Hoge kortingen

Op brandstof, verzekeringen, materiaal etc.

Advies bij investering

Of bij bijvoorbeeld de lease van een vrachtauto

Vrachtwagenchauffeur voor nationaal transport: voor velen een fantastische baan! Steeds meer chauffeurs willen deze baan combineren met de vrijheid van een ZZP’er, maar dan zonder alle administratieve bijkomstigheden. Transportgroup De Merwede is er voor alle chauffeurs die op ZZP-basis vrachtwagenchauffeur voor nationaal transport willen worden.

Word vrachtwagenchauffeur voor nationaal of internationaal transport

U kunt bij Transportgroup De Merwede vrachtwagenchauffeur worden voor nationaal transport, maar ook voor internationaal transport. Dit doet u op zelfstandige basis, maar zonder alle zorgen die bij het zelfstandig rijden komen kijken. Zo nemen wij u onder meer de administratie, facturatie, schadeafhandelingen en acquisitie uit handen. U hoeft alleen maar te doen waar uw passie ligt, namelijk de weg op met de vrachtwagen. Wij bieden diverse mogelijkheden in de transportsector. U kunt bijvoorbeeld aan de slag binnen de containertransport of koelvriestransport, maar ook huiftrailertransport en ferrytransport zijn mogelijk. Wij bieden u meer voordelen wanneer u via ons zelfstandig gaat rijden. Denk bijvoorbeeld ook aan hoge kortingen op onder meer verzekeringen, diesel, banden en onderhoud.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u

Als u zelfstandig aan de slag wilt als vrachtwagenchauffeur, nationaal of internationaal, dan bieden wij u de meest uiteenlopende mogelijkheden. Zo kunt u rijden met een eigen vrachtwagen, maar dit hoeft niet. Wij bieden oplossingen waar u het nodig heeft als zelfstandig vrachtwagenchauffeur. U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek, zodat wij u de mogelijkheden en voordelen voor kunnen leggen.

Bel naar +31 (0)184 419 177 of stuur een mail naar info@demerwede.com, ook voor meer informatie en advies.

 

Zelfstandig chauffeur worden?

Meld je nu aan of stel ons een vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden om zelfstandig chauffeur te worden.