Selecteer een pagina

Vrachtwagenchauffeur gezocht Noord-Holland

Focus op transport

Wij verzorgen administratie en acquisitie

Hoge kortingen

Op brandstof, verzekeringen, materiaal etc.

Advies bij investering

Of bij bijvoorbeeld de lease van een vrachtauto

Bij Transportgroup De Merwede wordt er naar een vrachtwagenchauffeur gezocht uit Noord-Holland. Hierbij kunt u als eigen rijder op ZZP-basis aan de slag en wij nemen de administratieve bijkomstigheden voor onze rekening. Hierdoor hoeft u enkel de focus te leggen op het rijden en wij regelen de rest. Is dit waar u naar op zoek bent? Lees dan verder!

Bij Transportgroup De Merwede wordt een vrachtwagenchauffeur gezocht in Noord-Holland

Bij Transportgroup De Merwede wordt niet alleen een vrachtwagenchauffeur gezocht in Noord-Holland, maar ook buiten deze provincie. Sterker nog, wij zoeken chauffeurs voor binnenlandse én buitenlandse ritten. Hierbij gaat het om koelvriestransport, huiftrailertransport, ferrytransport en containertransport. U kunt bij ons komen rijden als zelfstandig vrachtwagenchauffeur voor binnenlandse ritten rondom Noord-Holland, maar u kunt er ook voor kiezen om buitenlandse ritten te tijden. Deze keuze laten we helemaal aan u. Zelfstandig rijden via De Merwede levert interessante voordelen op die wij graag met u delen.

Gaat u het gesprek met ons aan?

Wij nodigen u graag uit om eens het gesprek met ons aan te gaan, want bij De Merwede wordt altijd wel een vrachtwagenchauffeur gezocht in Noord-Holland. Tijdens een eerste kennismaking, welke vanzelfsprekend vrijblijvend is, vertellen wij u graag alles over de voordelen die wij kunnen bieden aan u als zelfstandig vrachtwagenchauffeur. Wilt u het gesprek met ons aangaan? Bel dan naar +31 (0)184 419 177 of stuur een mail naar info@demerwede.com, ook voor meer informatie en advies.

Zelfstandig chauffeur worden?

Meld je nu aan of stel ons een vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden om zelfstandig chauffeur te worden.