Selecteer een pagina

Internationaal vrachtwagenchauffeur

Focus op transport

Wij verzorgen administratie en acquisitie

Hoge kortingen

Op brandstof, verzekeringen, materiaal etc.

Advies bij investering

Of bij bijvoorbeeld de lease van een vrachtauto

Wilt u internationaal vrachtwagenchauffeur worden, maar kunt u de juiste werkgever niet vinden? Dat is een probleem waar veel chauffeurs mee te maken krijgen. Transportgroup De Merwede biedt voor u de oplossing. Wij maken het mogelijk om zelfstandig te gaan rijden als internationaal vrachtwagenchauffeur. U gaat aan de slag als ZZP’er en wij ontzorgen u met betrekking tot het administratieve aspect. Zo wordt het rijden weer aantrekkelijk én profiteert u van interessante voordelen.

Wij regelen alles wanneer u internationaal vrachtwagenchauffeur wilt worden

U kunt bij ons zelfstandig internationaal vrachtwagenchauffeur worden op verschillende transportvlakken. Denk hierbij aan koelvriestransport, huiftrailertransport, ferrytransport en containertransport. Hierdoor zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om de juiste weg binnen het transport te vinden als ZZP’er. Transportgroup De Merwede regelt verder alles voor u, van administratie tot acquisitie en van schadeafhandeling tot advisering bij het financieren of leasen van een vrachtwagen. Door alles voor u als internationaal vrachtwagenchauffeur te regelen, zorgen wij ervoor dat u gewoon kunt doen waar u het meest van houdt: rijden!

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u internationaal vrachtwagenchauffeur worden op zelfstandige basis? Kom dan in dienst bij Transportgroup De Merwede! Wij leggen u graag uit hoe dit precies werkt en wat de voordelen voor u zijn. Dit doen wij het liefst tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hiervoor kunt u te allen tijde een vrijblijvende afspraak maken. Voor meer informatie en advies kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. U kunt bellen naar +31 (0)184 419 177 of stuur een mail naar info@demerwede.com.

 

Zelfstandig chauffeur worden?

Meld je nu aan of stel ons een vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden om zelfstandig chauffeur te worden.