Selecteer een pagina

Focus op transport

Wij verzorgen administratie en acquisitie

Hoge kortingen

Op brandstof, verzekeringen, materiaal etc.

Advies bij investering

Of bij bijvoorbeeld de lease van een vrachtauto

Veel mensen willen tegenwoordig eigen rijder worden, maar weten niet goed wat er van een functie als deze gevraagd wordt. Vaak wordt er verwacht dat er veel administratief werk, acquisitie en het werven van klanten bij komt kijken, maar niets is minder waar. Bij Transportgroup De Merwede neemt al deze zorgen uit handen, zodat u zich alleen hoeft te focussen op het rijden. Wij zijn namelijk op zoek naar een eigen rijder, voor u dus de perfecte gelegenheid om er een te worden!

Eigen rijder gezocht bij Transportgroup De Merwede

Er wordt bij Transportgroup De Merwede een eigen rijder gezocht. Wij zijn niet op zoek naar een enkele eigen rijder, maar naar veel chauffeurs die zelfstandig de weg op willen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om op ZZP-basis aan de slag te gaan. U rijdt en wij verzorgen alle overige zaken, eenvoudiger kan het bijna niet. Wij bieden daarnaast diverse aantrekkelijke voordelen, zoals hoge kortingen op onder meer onderhoud, diesel, verzekeringen en banden. Wanneer u de stap wilt maken en eigen rijder wilt worden, dan is het goed om te weten dat er bij De Merwede altijd wel een eigen rijder gevraagd wordt. Wij groeien en daar nemen wij u graag in mee.

Eigen rijder gevraagd voor dit transportbedrijf

Wilt u terecht komen bij een bedrijf waar een eigen rijder gevraagd wordt voor de ritten, maar waar alle overige zaken voor u geregeld worden? Dan zijn wij de partner die er voor kunnen zorgen dat u een eigen rijder kunt worden. Transportgroup De Merwede biedt veel voordelen waar wij u graag kennis mee willen laten maken. Wij gaan graag eens vrijblijvend het gesprek met u aan om de diverse mogelijkheden te bespreken. Voor een afspraak of voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)184 419 177 of stuur een mail naar info@demerwede.com.

Zelfstandig chauffeur worden?

Meld je nu aan of stel ons een vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden om zelfstandig chauffeur te worden.