Selecteer een pagina

Focus op transport

Wij verzorgen administratie en acquisitie

Hoge kortingen

Op brandstof, verzekeringen, materiaal etc.

Advies bij investering

Of bij bijvoorbeeld de lease van een vrachtauto

Wilt u eigen rijder of vrachtwagenchauffeur worden, maar heeft u geen interesse in de bijkomende administratieve taken? Dan bent u bij Transportgroup De Merwede aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar een eigen rijder die graag vrachtwagenchauffeur wil worden. Wij bieden de mogelijkheid om bij ons te komen werken op ZZP basis, zonder de administratieve bijkomstigheden. Die regelt Transportgroup De Merwede allemaal voor u.

De voordelen van een eigen rijder zijn

Waarom zou u nu eigen rijder of vrachtwagenchauffeur willen worden bij Transportgroup De Merwede? Hier zijn meerdere redenen voor te noemen. Zo bieden wij mogelijkheden om werkzaam te zijn in diverse transportvlakken, zoals binnen de containertransport, koelvriestransport of ferrytransport. U hoeft bij ons alleen maar te rijden en wij nemen de acquisitie en administratieve werkzaamheden voor u volledig uit handen. Daarnaast ontvangt u bij ons aantrekkelijke kortingen op verzekeringen, onderhoud en diesel. Doordat wij de administratieve taken op ons nemen, heeft u geen kosten aan software, kantoorbenodigdheden en drukwerk. Wij regelen alles, zelfs de afhandeling van schades. Zo kunt u onbezorgd de weg op als eigen rijder of vrachtwagenchauffeur.

Wanneer komt u langs voor een afspraak?

Als eigen rijder of vrachtwagenchauffeur bij De Merwede profiteert u van nog meer voordelen. Deze leggen wij u graag voor tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. U kunt vrijblijvend een afspraak maken, maar voor meer informatie of advies kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u bellen naar +31 (0)184 419 177 of stuur een mail naar info@demerwede.com.

 

Zelfstandig chauffeur worden?

Meld je nu aan of stel ons een vraag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden om zelfstandig chauffeur te worden.